kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Yeter mi...

Leeds genç takım. Kaleciyle kaptanları oynamasa yaş ortalamaları 21. G.Saray'ın 30. Bu iki özellik dün gece sahaya yansıdı.

Leeds çok çalıştı. G.Saray'dan daha fazla koştu. Ama sarı-kırmızılılar bu maçta fizik ve tecrübeyi güzel harmanladılar. 2-0 yeter mi? Yeter. Çünkü rakip seni elemek için 3 gol atmaya gelirken arka tarafını boşaltacak. Bir tane de orada kıstırırsan iş yine biter. Bunlar matematik hesaplar. Ama Leeds hakikaten güçlü takım. G.Saray dün gece silahlarını iyi kullandı.

Bütün bunları yaparken Bülent iyi mücadele etmesine rağmen saçma sapan işler yapmaya kalktı. Sen Bülent'sin Bülent gibi oyna. Hagi'leşmeye kalkarsan yanarsın.

Capone'nin oynadığı kanattan da özellikle ilk yarıda tehlikeli geldiler. Fakat ikinci devre Okan buraya gerekli yardımı gönderdi. Emre haddinden fazla iyi şeyler yapmaya kalktı. O zaman da hücumda istenilen performansı gösteremedi. Suat yine mükemmel işler yaptı.

Sergen; Hagi senden büyük
Dün gece maçı izlerken aklıma Sergen geldi. "Ben Hagi'den büyüğüm" diyordu. Hayır Sergen, Hagi senden 10 yaş büyük. Hem nüfus kağıdıyla hem futboluyla. Futbolcu gibi yatıyor, futbolcu gibi uyuyor. Sahada da futbolcu gibi oynuyor. Hagi etiketi ve baskısı Leeds'i yıldırdı.

Türk futbolu eğer Avrupa'da bir yere gelecekse, G.Saray da bu kupada finale kalacaksa o zaman G.Saray'ın Leeds'den futbolcu transfer etmesi gerekir. Futbolcu ihracı değil.

İstanbul'da ilk 45 dakika bitti. Leeds'deki ikinci 45 dakika çok zor geçecek. Özellikle cenazeler bu maçta çok rol oynayacaklar. Taksim'deki bu çirkin gece, İstanbul Valisi ile Emniyet Müdürü'nün ayıbı ve zaafıdır, G.Saray'ın değil.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır