kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Buyrun İstanbul'a
Çankaya'dan 16 Mayıs'ta ayrılacak olan Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e evlerinin bulunduğu Beşiktaş ve Tuzla'nın belediye başkanlarından davet var: Komşumuz olun

CUMHURBAŞKANI Demirel'in Levent Aydın Sitesi'nde bir dairesi, Tuzla'da bir yazlığı var. Demirel Çankaya'ya çıkmadan önce, İstanbul'daki evlerine yaz-kış daha sık geliyor, çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyordu. Soluk aldırmayan iç-dış geziler, protokol seremonileri, ağır programlarla yüklü Çankaya günleri, Demirel'in İstanbul'daki evleriyle bağını kopardı. Demirel'in artık Çankaya'ya veda edecek olması, Beşiktaş ve Tuzlalılar'ın "Baba ile daha yakın komşuluk ilişkisi" umutlarını arttırdı. İki ilçenin belediye başkanları, Demirel'e "İstanbul'a buyrun!" çağrısı yapıyor. Beşiktaş'ın ANAP'lı Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, "Türkiye'nin siyasal, ekonomik, kültürel, sanatsal nabzı İstanbul'a atıyor. İstanbul sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel açıdan bir dünya kenti. Sayın Demirel'in bundan sonraki siyasal ve sosyal çalışmalarını İstanbul atmosferini soluyarak yapacağını ümit ediyoruz" diyor.

ŞEREF DUYARIZ
Tuzla'nın FP'li Belediye Başkanı İdris Güllüce de, "Baba"nın yolunu özlemle bekliyor. Güllüce,"Sayın Demirel'i aramızda görmekten şeref duyarız. Her fırsatta 'Ben Tuzlalıyım' diyordu. Buyursunlar, bu yazı Tuzla'nın huzurlu ortamında geçirsinler. Gelecekle ilgili siyasi planlarını burada yapsınlar. Kendileri için her türlü imkanımızı seferber etmek bize şeref verir!" diyor. Süleyman Demirel'in evlerinin bulunduğu semtlerde yoğun peyzaj çalışmalarına şimdiden başladı. Semtler dipten doruğa elden geçiriliyor, bakıma alınıyor, temizleniyor, yeşillendiriliyor; "Baba"yı karşılamaya ve komşu etmeye hazırlanıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır