kapat

07.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sabah Yayıncılık'tan % 100 bedelsiz hisse
Sabah Yayıncılık, yüzde 100 oranında bedelsiz hisse vererek sermayesini 16.5 trilyondan 33 trilyona çıkardı

SABAH Yayıncılık yüzde 100 oranında bedelsiz hisse vererek sermayesini 16.5 trilyondan 33 trilyon liraya artırma kararı aldı.

Şirketten İMKB'ye yapılan açıklamaya göre artırımın yüzde 11.86'sı 1999 yılına ilişkin temettüden, geri kalanı da yeniden değerleme artış fonundan karşılanacak. Sabah Yayıncılık aynı zamanda faaliyet merkezini 1 Haziran 2000 tarihi itibariyle Nişantaşı'na taşıyacak.

Sabah Yayıncılık Yönetim Kurulu, halen merkez olarak kullanılan Medya Plaza 1 binasının satılması ve satıştan oluşacak karın sermayeye ilave edilmesi konusunda da ilke kararı aldı. Baskı tesisleri ise yaklaşık üç önce Samandıra'daki binaya taşınmıştı.

TAŞINMA KARARI
Bu arada Medya Holding'den yapılan açıklamada da yönetim kurulunun dünkü toplantısında üç karar aldığı belirtildi. Buna göre şirket merkezinin 1 Haziran itibariyle Nişantaşı'na taşınacağı belirtildi.

Yönetim Kurulu ayrıca Medya Plaza 2 binasının satışı konusunda da ilke kararı aldı. Bu satıştan oluşacak kârın sermayeye ekleneceği belirtilen açıklamada holdingin, yıl içinde bedelli sermaye artırımı yapmama kararı aldığı da ifade edildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır