kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tuvalet Komisyonu
TBMM Başkanlık Divanı, Yıldırım Akbulut başkanlığında dün 4 saat süren bir toplantı yaptı.

Basına kapalı yapılan bu toplantıda, Meclis'teki tuvalet konusu ele alındı. DSP Ankara Milletvekili Melda Bayer, "Meclis tuvaletleri çok pis. İçeri girilmiyor. Her köşeden paçaları sıvalı abdest alan bir adam çıkıyor" dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut ise, bu yakınma üzerine "Ben pisliğe, düzensizliğe izin vermem. Kafamı kızdırmasınlar her tuvaletin başına bir adam dikerim. Sonra kontrol ettiririm işini yapmayan, tuvaleti pis tutan görevliyi de kulağından tutup atarım" dedi. Daha sonra tuvaletleri ve Meclis personelinin çalışma düzenini incelemek üzere, Meclis Genel Sekreterliği bünyesinde oluşturulacak bir komisyon kurulması benimsendi.

Başkanlık Divanı dünkü toplantısının gündeminde Milletvekillerine bilgisayar alınması projesi ile Rusya ve Küba Parlamentolarından birer heyetin Türkiye'ye davet edilmesi vardı. Ayrıca Milletvekillerinin anne ve babalarının da, TBMM sağlık hizmetlerinden yararlandırılması benimsendi. Halen hayatta olan TBMM ve Cumhuriyet senatosu eski başkanlarına birer araç ve şoför tahsisi yapılması da kabul edildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır