kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çalışmaları kitap oluyor
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel son 6 aylık çalışmasını yazdırıyor

CUMHURBAŞKANI Süleyman Demirel, 2000 yılı faaliyetlerini kitap haline getiriyor. Anayasa değişikliği gerçekleşmediği takdirde 16 Mayıs günü görevi sona erecek olan Demirel, 2000 yılının ilk beş ayındaki faaliyetlerini de kitap haline getirecek. Demirel'in ayrıca, danışmanları ile birlikte 7 yıllık görev süresini kapsayan bir değerlendirme kitabı da, hazırladığı bildirildi. Demirel, her yıl sonunda o yıla ait icraatlarını anlattığı bir kitap hazırlıyordu. Yıllık icraatlarını anlattığı bu kitapları her yıl kendisini ziyaret eden konuklara dağıtan Cumhurbaşkanı, 2000 yılının ilk yarısı için yapılacak kitap çalışmasını da öne çekti.

Görev süresinin bitmesine bir buçuk ay kala çalışmalarını hızlandıran Demirel'in Çankaya 2000 ismini taşıması beklenen kitabına son bir değerlendirmeyi de ekleyeceği bildirildi. Bu değerlendirmede yıllık icraatların yerine genel bir durum tanımı olacağı kaydedildi.

Geniş kapsamlı ve birkaç kitap haline getirileceği belirtilen kitapta Demirel'in Türkiye için çizdiği milenyum hedefleri de yer alacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır