kapat

01.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hakim, Cansın'a evde havlama teftişi yaptı
"Komşuları rahatsız ettiği için" sahibini adliye koridorlarına düşüren Cansın isimli kaniş, mahkeme heyetinin keşfi sırasında havlayınca davayı zora soktu.

BURSA'DA çok "havladığı" için komşularının şikayeti üzerine sahibi Mefküre Kayman'ı mahkemeye düşüren 7 yaşındaki Cansın isimli kaniş, mahkeme heyetinin keşfi sırasında yine yapacağını yaptı.

4. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde Kayman ailesinin komşuları tarafından açılan davanın ilk duruşmasında Cansın'ın havlayıp havlamadığının keşif yoluyla belirlenmesine karar verilmişti. Sahibi Kayman ise köpeğinin ses tellerini kıstırdığını ve komşularının havlayarak çevreyi rahatsız ettiği iddiasının asılsız olduğunu öne sürmüştü. Ancak mahkeme heyeti Kayman'ın Ataevler Mahalllesi Umut Sitesi'ndeki evinin zilini çalar çalmaz sevimli Cansın havlamaya başlayınca ortalık bir anda karıştı.

Heyecanlanan Kayman'ın tüm ikazlarına rağmen kalabalık heyeti karşısında gören Cansın, bir türlü sakinleştirilemedi. Kayman köpeğinin kalabalıktan ürktüğü için havladığını, onun aslında uysal bir ruhunun olduğunu belirterek, keşif heyetini ikna etmeye çalıştı. Mahkeme heyeti keşfi kısa sürede tamamlayıp evden ayrıldıktan sonra Kayman, davacı Çiçek ailesinin fertlerine çattı. Kayman,"Siz aslında köpekten değil benden rahatsız oldunuz. Ama davayı kaybetsem de bahçeli bir eve taşınıp yine can dostumdan ayrılmayacağım" dedi.

Kayman önümüzdeki günlerde gerçekleşecek karar duruşmasında davayı kaybederse Cansın, icra yoluyla yeddiemine alınacak. SHA


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır