kapat

31.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beni dışladılar
Sakatlığı süresince, kimseden destek görmediğini söyleyen Oulare, "Fener'de hep mutsuzdum. Bir ara ayrılmayı bile düşündüm" dedi

F.Bahçe'nin sezon başında Belçika'nın Genk Kulübü'nden transfer ettiği ancak sakatlığı nedeniyle verim alamadığı Oulare, SABAH'a konuştu. Türkiye'ye sakat gelmediğini söyleyen Gineli yıldız, "Oynadığım üçüncü lig maçında ağır bir darbe aldım. Herşey orada oldu. Sakat geldiğim hakkındaki spekülasyonlar beni fazlasıyla üzdü" dedi.

'Menajerim ikna etti'
Sakatlığı döneminde kimseden destek görmediğini belirten Oulare, "Futbolcu arkadaşlarım, yöneticiler ve hocalar bana sırtını döndü. İnsanlar hapishanede bile iyi dostluklar edinirler. Ama ben hep dışlandım. Sürekli mutsuzdum. Hatta Belçika'ya ameliyata gittimde geri dönmemeyi kafama koymuştum. Ama menajerim Ceylan Çalışkan arayıp, beni vazgeçirdi" ifadesini kullandı.

'Hakkını vereceğim'
Belçika'da gol kralı olduğunu, yılın futbolcusu seçildiğini belirten siyahi yıldız, "Artık orada hedefim kalmamıştı. Bu yüzden F.Bahçe'ye geldim. Türkiye'den başka takımlar da istemişti. Ama onlar küçük takımlardı. Bu nedenle F.Bahçe'yi seçtim. Şimdiye kadar verimli olamadım ama bana harcanan paranın hakkını vereceğim" şeklinde konuştu.

'Hakan'dan iyiyim'
Oulare, Türkiye'nin en iyi golcüsü olarak Hakan Şükür'ün gösterildiğini söylerken, "Ama insanlar daha benim neler yapabileceğimi görmediler. Bundan sonra fikirlerini değiştirecekler" yorumunu yaptı. G.Saray galibiyetinden sonra yaşanan sevinci de 'benzersiz' olarak niteleyen Gineli yıldız, "Bu seyirciyi görünce kulübümü daha çok sevdim" diye konuştu.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır