kapat

29.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cepler para görecek
F.Bahçeli futbolcular, bu sezon 3. kez prim alacak. Yönetim, G.Saray maçı için vereceği 5'er milyarın 10'ar milyarlık cezalara sayılmayıp ödenmesini kararlaştırdı

Madden de kazançlı
F.Bahçeli futbolcular, G.Saray galibiyetiyle yaşadıkları manevi keyiften sonra, maddi açıdan da rahat bir nefes alacaklar. Bu sezon sadece 2 kez prime hak kazanan futbolculara ezeli rakiplerini mağlup ettikleri için 5'er milyar lira prim ödenecek. Bir ara, bu 5 milyarı G.Antep maçından sonra verilen 10'ar milyarlık cezadan kesmeyi planlayan yönetim, daha sonra karar değiştirdi ve futbolculara 5'er milyar taze para ödeyip, cezaları transfer alacaklarından indirmeyi kararlaştırdı.

Yabancı krizi çözüldü
FBahçe yönetimi ve teknik heyeti yabancıların milli maç krizini çözdü. 7 Mart Cuma günü Bursaspor ile deplasmanda oynanacak maçtan önce Oulare, Preko ve Johnson milli maçlara çağrılmıştı. Ancak yönetim ülke federasyonlarıyla yaptığı görüşmelerde 3 futbolcu için de izin aldı. Moldovan cezası biteceği, Moshoeu da G.Afrika'nın 9 Nisan'daki Lesotho maçına çağrılmadığı için, F.Bahçe Bursa'da bu futbolcuları oynatabilecek.

HAYDAR PINARCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır