kapat

29.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Başkentte yine travesti dehşeti
Küçükesat Caddesi'ni paylaşamayan iki travesti birbirine girdi. Ayırmaya çalışan polislere karşı koyan travestilerden biri maket bıçağıyla vücudunu doğradı

ANKARA'DA uzun bir aradan sonra dün gece travestiler yine olay çıkardı. Eğlence yerlerinin gece 02.00'de kapanmasını protesto etmek için bir ay önce Hoşdere Caddesi'nde yolu kapatan travestiler bu kez de müşteri bulmak için mekan tuttukları Küçükesat Caddesi'nde kavga edip trafiği büyük ölçüde engellediler.

Başkentin ünlü Küçükesat Caddesi'ni paylaşamayan iki travestinin kavga ettikleri alan, meraklı vatandaşlar yüzünden ana-baba gününe döndü.

SEVDA TAKMA ADLI
Polislere direnen travestilerden biri yanındaki maket bıçağıyla kendisini kesmeye kalkınca ortalık bir anda kan gölüne döndü. Polis, "Sevda" takma isimli travestinin birdenbire üzerindekileri atıp soyunmaya ve elindeki maket bıçağıyla vücudunu kesmeye başlaması üzerine müdahale etmek istedi. Ancak bu uzun süre başarılamadı. Hayli uğraştan sonra polis otosuna bindirilen Sevda, bu kez aracın camından kaçmaya çalıştı. Travestiler ellerinden kelepçelenerek karakola götürüldü. Travestilerin kavgasını görüntülemek isteyen iki özel televizyonun kameramanı da travestilerin hışmına uğradı. Görüntü almaya çalışan kameramanlara saldırıp kameralarına büyük ölçüde hasar verdiler.

İbrahim GÖK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır