kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dereağzı'nda bayram
Pendik maçında sonra tatsiz olaylara sahne olan F.Bahçe Tesisleri'nde bu kez bambaşka bir tablo vardı. Polis otobüsüyle gelen futbolcuları karşılayan F.Bahçeli taraftarlar gece geç saatlere kadar eğlendi

Erzik'le görüştü
Gelecek sezon için teknik direktör arayan F.Bahçe'ye, Türk Milli Takımı'nın eski hocası Piontek'ten yeşil ışık. Alman teknik adam UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'le yaptığı görüşmede, sarı-lacivertli kulübe menajeri aracılığı ile haber gönderdiğini söyledi.

İki şampiyonluk sözü
Sepp Piontek, daha masaya oturmadan şartlarını da sıraladı. 4 yıldan az sözleşme yapmayacağını belirten Alman hoca, "F.Bahçe isterse gelirim. Altyapı da dahil futbolla ilgili her konuda tam yetki isterim. 6'sını benim belirleyeceğim 8 kişilik bir teknik ekip kurup, F.Bahçe'ye 4 yılda en az iki şampiyonluk yaşatırım" mesajı gönderdi.

Fener'e tele-destek
G.Saray maçından önce F.Bahçeli futbolculara telefon yağdı. ABD'de bulunan başkan Aziz Yıldırım, futbolcuları arayıp moral verirken, maçı da yine telefonla takip etti. Eski başkanlardan Ali Şen, Rüştü'yü arayıp, "F.Bahçe camiası sizden galibiyet bekliyor" derken, sakatlığı yüzünden oynayamayan Abdullah da arkadaşlarını arayıp destek verdi.

5'er milyar prim
Bu sezon kötü sonuçlar yüzünden prim fakiri haline gelen sarı-lacivertli futbolcular, Galatasaray galibiyeti için 5'er milyar lira prime hak kazandılar.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır