kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Banvit
Morel Mantarlı Farferelle Makarna
MALZEMELERİ:
*80 gr pişmiş farferelle makarnası (kelebek makarna)
*10 gr yıkanmış kuzugöbeği mantarı, 10 gr kuşkonmaz
*1 kaşık kıyılmış maydonoz ve fesleğen, 1 çay kaşığı kıyılmış arpacık soğanı, 1/4 fincan tereyağı
*1 kaşık tereyağı, tere, ince tuz ve biber, rendelenmiş parmesan peyniri

HAZIRLANIŞI:
Tavada tereyağını ve arpacık soğanını üç dakika soteleyin Mantarı, kuşkonmalazları ve daha sonra tavuk suyunu ilave edip 5 dakika pişirin. Makarnayı kaynar suya atıp daha sonra süzgeçten geçirin. Sosu içine ilave edin. Tuz ve biber ve parmesan peyniri ile harman yapın ve servis ediniz.Tarifler ve uygulama: Four Season Oteli Aşçıbaşı Ciaran Hickey

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır