|
Morel Mantarlı Farferelle Makarna
MALZEMELERİ:
*80 gr pişmiş farferelle makarnası (kelebek makarna)
*10 gr yıkanmış kuzugöbeği mantarı, 10 gr kuşkonmaz
*1 kaşık kıyılmış maydonoz ve fesleğen, 1 çay kaşığı kıyılmış arpacık soğanı, 1/4 fincan tereyağı
*1 kaşık tereyağı, tere, ince tuz ve biber, rendelenmiş parmesan peyniri
|
HAZIRLANIŞI:
Tavada tereyağını ve arpacık soğanını üç dakika soteleyin Mantarı, kuşkonmalazları ve daha sonra tavuk suyunu ilave edip 5 dakika pişirin. Makarnayı kaynar suya atıp daha sonra süzgeçten geçirin. Sosu içine ilave edin. Tuz ve biber ve parmesan peyniri ile harman yapın ve servis ediniz.Tarifler ve uygulama: Four Season Oteli Aşçıbaşı Ciaran Hickey
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|