kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Her ülkücü 2 dil öğrensin
Bafra Ülkü Ocakları binasının açılışında MHP'li gençlere tavsiyeler veren Devlet Bahçeli, "Biri doğudan biri batıdan, en az 2 dil öğrenin" dedi

BİR zamanlar komünizme karşı mücadelesi ile bilinen MHP ve Ülkü ocakları, şimdi gençlere Rusça öğrenmelerini tavsiye ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Bafra Ülkü Ocakları binasının açılışında yaptığı konuşmada ülkücülere "En az bir Batı bir de Doğu dili öğrenin. Bunlar Almanca, İngilizce, Rusça ve Çince olabilir" dedi. Bahçeli, Ülkü Ocakları mensuplarının, karanlık işlere karışmamasını da istedi ve "Hiç kimse bu ocakları lekeleyemez. Kanunsuzluk yapanı ayıklayıp atacaksınız" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN lider ülke olabilmesi için bilgili gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini dile getiren Bahçeli, "Siz gençlerden tek istediğimiz, bu ülkeyi lider yapmanız" dedi ve şöyle devam etti: "Milletinize hizmet için kendinizi en iyi şekilde yetiştirecek gayretleri ortaya koyacaksınız. Bafra Ülkü Ocakları bunu sağlamak için yeterli. Gençliğinizin dinamizmini spor salonunda gösterecek, Türkmen köşesinde dinleneceksiniz. Sizleri milli değerlere sahip kardeşlerim olarak görmek istiyorum."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır