kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hollywood'un yüzkaraları
Sinemanın en kötülerine verilen Razzie ödülleri açıklandı. Madonna ve Sylvester Stallone yüzyılın en kötü oyuncuları seçildi

OSCAR'I BEKLEMİYOR
SİNEMANIN en iyilerini belirleyen Oscar ödüllerinden bir gün önce, aynı alanda en kötüleri belirleyen Razzie ödülleri sahiplerini buldu. Madonna ve Sylvester Stallone, "asrın en kötü oyuncuları" seçilirken, Will Smith ve Kevin Kline'ın başrollerini paylaştığı "Vahşi Vahşi Batı" filmi ödül rekorları kırdı. "En Kötüler"i seçen Altın Ahududu Fonu, orijinal adı Wild Wild West olan filme en kötü yönetmen, en kötü senaryo, en kötü müzik, en kötü görüntü ve en kötü başrol oyuncuları ödüllerini layık gördü. İçeriğiyle olmasa da afişiyle beğeni toplayan Showgirls filmi de son 10 yılın en kötü filmi seçildi.

007 DE NASİBİNİ ALDI
KURDA Tuzak ve Av filmleriyle "en kötü kadın oyuncu" ödülüne aday olan Catherine Zeta-Jones, son anda ödülünü Blair Cadısı'nda belgesel yönetmenini canlandıran Heather Donahue'ye kaptırdı. En kötü yardımcı kadın oyuncu ödülünü ise James Bond serisinin son filmi "Dünya Yetmez"deki rolüyle Denise Richards aldı. En kötü erkek oyuncu ödülünü "Big Daddy" filmindeki ahmak baba rolüyle Adam Sandler kazandı. Sanayi çalışanları, gazeteciler, sinema izleyicilerinden oluşan 465 kişilik jürinin belirlediği Razzie ödülü, golf topu büyülüğünde, altın sarısı renkte ve ahududu şeklinde hazırlanıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır