kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu geçit Ataköy'ü öldürür!
Şirinevler'i sahile bağlayacak altgeçite destek veren Bakırköy Belediye Başkanı'na Ataköylüler ateş püskürüyor

BAHÇELİEVLER Belediyesi tarafından yapımı başlatılan, ancak parasızlık yüzünden 2 yıldır bitirilemeyen altgeçit, Bakırköy Belediyesi'nin sağladığı finansman sayesinde bitirildi. Ataköylüler geçitin büyük trafik kaosu ve çevre sorunları yaratacağını, Ataköy'de doğayı tahrip edip huzur bırakmayacağını belirterek Bakırköy Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı'ya ateş püskürüyor.

İDAM FERMANI
Ataköylüler Derneği Başkanı Özcan Atamer, Şirinevler Ahmet Yesevi Caddesi'ni Ataköy yanyolundan sahile ulaştıracak altgeçite 25 bin Ataköy sakininin izin vermeyeceğini vurguladı, uyardı: "İşin arkası gelecek. Güzergahı Ataköy 9'uncu Kısım'ın ortasından geçirecekler. Bu idam fermanımız olur, karşılarında semt inisiyatifini bulurlar."

ŞENOL BAŞTAKAR
Saffet Bulut'a tebrik, Ahmet Bahadırlı'ya tepki...

BAHÇELİEVLER ve Bakırköy ilçelerini yeraltından bağlayacak olan Turgut Özal Altgeçidi, 8'inci Cumhurbaşkanı Özal'ın ölüm yıldönümü olan 17 Nisan'da trafiğe açılacak. Bahçelievler sakinleri, sahille bağlantılarını kolaylaştıracak böyle bir olanağa kavuşacakları için bayram ediyor. Bakırköy Belediyesi'nin maddi katkısını sağlayarak altgeçiti bitiren Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut'u bütün ilçe halkı tebrik ediyor. Bakırköy cephesinde ise durum tam tersi. Bakırköylüler ve özellikle Ataköylüler, ilçeyi yoğun trafiğe boğacak, büyük çevre sorunlarıyla burun buruna getirecek böyle bir projenin bitmesini trilyonluk destekle sağlayan Başkan Ahmet Bahadırlı'ya tepki yağdırıyor. Geçitten akacak trafiğin ortasında kalacak olan Ataköylüler Bahadırlı'yı semte ihanetle suçluyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır