kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Ateş: Dilipak azgın biri!
GİRESUN'DA Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen, "Yeni Dünya Düzeni Demokrasi ve Türkiye" paneline katılan Prof.Dr. Toktamış Ateş, İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak'la aranız nasıl sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ateş, Dilipak'ın 1977 yılında iletişim fakültesinde okurken öğrencisi olduğunu açıkladı ve, "O günlerdeki Dilipak şimdiki gibi azgın değildi" dedi. Türban eylemlerinin tırmanışa geçtiği dönemlerde İstanbul Üniversitesi önünde öğrencisi Dilipak ile basın açıklaması yaparak tepkileri üzerine çeken Prof.Dr.Ateş, Dilipak ile yollarının ayrıldığını söyledi.

Ufuk KEKÜL

Bebeğini boğup sakladı
ÇANAKKALE'DE bir fabrikada laborant olarak çalışan Cahide Dere (19), görev başında aniden sancılanarak erken doğum yaptı. Evlilik dışı dünyaya geldiği belirtilen bebeğini, göbek kordonunu boynuna dolayarak öldüren Dere, cesedi ise elbise dolabına koydu. Doğum sonrası kanaması durmayan genç kadın, daha sonra SSK Hastanesi Acil Servisi'ne giderek, işyerinde çalıştığı sırada hastalandığını söyledi. Doktorların muayenesinde doğum yaptığının belirlenmesi üzerine yoğun bakıma alınan Dere, daha sonra bebeğini, ailesinden korkarak öldürdüğünü ve elbise dolabına sakladığını itiraf etti.

SHA

Selam söyledi intihar etti
EDİRNE'DE, Hakan Taş (23) adlı genç, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra komşularının bahçesine geçerek burada bulunan elektrik direğine çıktı. Çevreden geçenlere "Herkese selam söyleyin, ben aranızdan ayrılıyorum" dedi. Daha sonra elektrik tellerine tutunan genç, akımın etkisiyle yere düşerek can verdi. Ailenin tek çocuğu ve bekar olduğu belirlenen gencin intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır