kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Devlet kazası: Polis ile Dışişleri çarpıştı
Alkollü olarak resmi plakalı aracın direksiyonu başına geçen Dışişleri memurlarıyla, ters yolda giden polis aracı çarpıştı. Sonuç: 4 yaralı

BAŞKENT sokakları dün "Bu kadarı da pes" dedirtecek bir trafik kazasına sahne oldu. Alkollü olarak direksiyon başına geçen memurlarla, ters yönde giden bir polis aracı çarpıştı; dört kişi yaralandı. Dün gece saat 03.30'da meydana gelen olayda Dışişleri Bakanlığı'nda görevli 4 memur, bakanlığa ait 06 AUE 85 plakalı Kartal marka resmi oto ile felekten bir gece çaldılar. Daha sonra alkollü bir şekilde direksiyona geçip evlerine dönmeye çalışan memurlar, 19 Mayıs Stadyumu önünde yola ters yolda seyreden 06 A 62170 plakalı polis kamyonetiyle çarpıştı.

Araçların büyük hasar gördüğü kazadan Çevik Kuvvet bariyerlerini taşıyan kamyonetin sürücüsü Ali Girgin yara almadan kurtulurken, Dışişleri Bakanlığı memurları Ahmet Güneş (55), Zabit Yılmaz (58) ve Kerim Üst (57) ağır yaralanarak Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kazada hafif yaralanan ve alkollü olduğu belirlenen bakanlık resmi aracının şoförü Turabi Kalay ise hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Merdan KAÇAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır