kapat

27.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Siyasetin rengi: Siyah Beyaz
Seba dönemini sona erdiren önemli Beşiktaş kongresinde politikacıların tercihi belli oldu: Tüm partiler Beşiktaşlı! Çok sayıda milletvekili yeni başkan için oy kullandı

16 yıldır görev yapan Süleyman Seba döneminin sona erdiği Beşiktaş Genel Kurulu, adeta politikacıların resmi geçidine sahne oldu. Ankara'nın tanınmış pek çok politikacısı kongrede hazır bulunurken, Beşiktaş'ın siyasetçilerin gözde kulübü olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Akatlar Spor Kompleksi'ndeki kongrede, aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Milli Savunma Bakanı Sebahattin Çakmakoğlu, ANAP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Yılmaz Karakoyunlu ve Bülent Akarcalı, DYP Ankara Milletvekili Cihan Paçacı, Fazilet Partisi Diyarbakır Milletvekili Abdülkadir Aksu, DSP Zonguldak Milletvekili Rıdvan Budak, DSP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve uzun süre adı başkan adaylığı için geçen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hikmet Çetin de oy kullandı.

AVŞAR KIZI DA GELDİ
Başkanlığa adaylığını koyan, ancak son dakikada Hasan Arat lehine yarıştan çekilen MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül ile yine adaylık için adı geçen eski Devlet Bakanı Ünal Erkan da, kongrede büyük ilgi gördüler. Siyasetçilerin başkan adaylarına eşit mesafede bulundukları ve kongre kulisine katılmadıkları dikkat çekti. Bu arada eşi Kaya Çilingiroğlu başkan adayı Nevzat Demir'in listesinden yönetime aday olan ünlü sanatçı Hülya Avşar da kongrede oy kullandı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Avşar Kızı'nın oyu Nevzat Demir'e gitti.

Fatih DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır