kapat

14.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
31 Mart'ı bekleyin
Daum, Trapattoni ya da Parreira'dan biriyle anlaşacaklarını söyleyen Yıldırım, "Şu anda görüşmeler sürüyor. Herkes emin olsun; eski hataları tekrarlamayız" dedi

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör transferiyle ilgili sadece SABAH'a konuştu. Daum'la görüşmek üzere Almanya'ya gitmediğini, ancak aracılar vasıtasıyla Alman hocaya teklif yapıldığını belirten Yıldırım, bugün 1 haftalık tatil için Cannes sahillerine gidiyor.

Hoca adayları belli
Yıldırım, "Hoca konusunu fazla kurcalamak bize zarar getirir. İtalyan ve Alman basınında Trapattoni ile Daum'a astronomik teklifler yaptığımız yazıldı. Bunlar bizi yönetim olarak zor duruma düşürüyor. Çünkü, karşımızdaki muhataplar bu rakamları silah olarak kullanıyorlar. Yani rakamlar 1 iken 2 olabiliyor.

Bizim hoca adaylarımız belli. Daum, Trapattoni veya Parreira'dan biriyle anlaşacağız. Yani 1 hafta öncesiyle aynı noktadayız. Birtakım görüşmeler de oluyor. Ama kesin bir durum yok. Herkes şundan emin olsun ki, geçen sezonki hatalara düşmeyeceğiz. Ve 31 Mart'a kadar yeni hocamızla anlaşmış olacağız" dedi

Daum'dan tepki
Öte yandan Christoph Daum, F.Bahçe'nin yaptığı teklife sezon sonuna kadar kesin yanıt vermesinin mümkün olmadığını açıkladı.

Alman hoca, "Leverkusen şampiyonluk savaşı yapıyor. Ve kulüple 2001'e kadar sözleşmem var. Şu anda F.Bahçe ile anlaşmam sözkonusu bile olamaz. Evet, F.Bahçeli yöneticiler benimle temas kurdu ama onlara kesin yanıt veremedim. Zaten ben kabul etsem bile kulübe tazminat ödenmesi gerek" diye konuştu.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır