kapat

14.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
MHP'nin bayram Volvo'ları
MHP, bayram öncesinde makam arabalarını yeniledi. Volvo marka 8 otomobilin toplam maliyeti 93 milyar lirayı buldu

MHP Genel Merkezi Kurban Bayramı öncesinde makam arabalarını yeniledi. Partinin Renault Laguna marka 7 otomobilinin yerine Volvo S-40'lar alındı. Her birine 13 milyar 395 milyon lira ödenen Volvo'ların toplam maliyeti 93 milyar 765 milyon lirayı buldu. MHP Genel Merkezi ilk olarak Genel Başkan ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin otomobilini yeniledi ve Volvo aldı. Bahçeli, partiyle ilgili işlerde beyaz plaka takılan 06 DB 009 plakalı aracı, devletle ilgili işlerde ise 005 kırmızı plakalı Mercedes marka aracı kullanıyor.

Bahçeli'nin yeni makam arabasının ardından partinin diğer yöneticilerinin kullandığı otomobilleri de yeniledi ve Volvo ile değiştirdi. Otomobillerin tümüne genel başkanın adı ve soyadının başharflerini simgeleyen "DB" harflerini taşıyan plakalar takıldı. Ve dün, Genel Merkez'de 2 koç kurban edilerek hizmete sokuldu. Genel Merkez'in 9 aracından 8'i Volvo'ya dönüştürülürken, birisi yeni olduğu için Laguna olarak kaldı.

MHP Genel Muhasibi Ümit Şafak, "Araçların her birisi 80 ile 110 bin kilometre arasındaydı. Önce Genel Başkan'ın arabasını değiştirdik, sonra da partinin arabalarını değiştirip yeniledik. Eski arabaları da sattık. Fiyatları uygun olduğu için bu marka aracı seçtik" dedi. Nevin BİLGİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır