kapat

14.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom nereye Yılmaz oraya
Mesut Yılmaz Galatasaray'a uğurlu geldiğini düşünüyor. "Lig ve Kupa maçlarına gittim, ikisini de 2-0 kazandılar. İspanya'daki maça da gidelim, onu da 2-0 Galatasaray kazansın" diyor

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, Avrupa Kupalarında Türkiye'yi başarıyla temsil eden Galatasaray'ı, UEFA Kupası Çeyrek Finali'nde İspanya'da Real Mallorca takımı ile yapacağı maçta da yalnız bırakmayacak. Tatilini Sardunya adasında geçiren Yılmaz, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 16 Mart Perşembe akşamı oynanacak çeyrek final ilk maçı için İspanya'ya geçecek.

TARAFTAR HAZIR
Almanya'da oynanan Dortmund maçına milletvekilleriyle birlikte giden Mesut Yılmaz, Galatasaray maçı 2-0 maçı kazanınca çeyrek final hazırlıklarını başlattı. Galatasaray'ın Real Mallorca ile rakip olacağını dikkate alan Yılmaz, Özel Kalemine ve danışmanlarına 16 Mart'ta Mallorca'da yapılacak maç için gerekli rezervasyonların yapılması talimatını verdi.

Mesut Yılmaz yakın çevresine Galatasaray'a uğurlu geldiğini söyleyerek, "Galatasaray'ın Ankara'daki lig, Almanya'daki Kupa maçlarına gittim; ikisini de Galatasaray 2-0 kazandı. İspanya'daki maça da gidelim, onu da 2-0 Galatasaray kazansın" dedi.

EKİP KALABALIK
Yılmaz, eşi Berna Yılmaz, ANAP'lı TBMM Başkanvekili Nejat Arseven ve eşi Düriye Arseven, ANAP İstanbul Milletvekili Cavit Kavak ve eşi Neşe Kavak ile birlikte geçen Cumartesi sabahı tatil için Sardunya Adası'na gitmişti.

Yılmaz'ın bayramın birinci günü oynanacak maçı izledikten sonra Türkiye'ye dönmesi ve bayramın ikinci ve üçüncü gününü seçim bölgesi olan Rize'de geçirmesi bekleniyor.

Cengiz UYSAL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır