kapat

06.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
S u p e r o n l i n e
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çile Kanaryam çile
Sarı-lacivertliler, ilk devre Boliç ile golü bulurken 3 net fırsatı kullanamadı. İkinci yarı Ogün geriye çekilince üstünlüğü alan Kocaeli, Cem Sinan ile bir puana uzandı

Ogün'ün şutu direğe
F.Bahçe, Kocaeli ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler maça hızlı başladı. 2. dakikada Moldovan'ın şutunu, Stingaciu önledi. 14'te Abdullah'ın nefis pasını Moldovan önüne alamayınca F.Bahçe bir golden oldu. 20'de Serdar Mirkoviç'le girdiği verkaçtan sonra sert vurdu. Top Rüştü'de kaldı. 25'te Abdullah'ın ortasında Boliç kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0. 44'te Ogün'ün şutu direkten döndü.

Rüştü 2 golü önledi
İkinci yarıda Metin'in oyuna girip Ogün'ün geriye çekilmesi Fener'in temposunu bitirdi. 54'te Saffet'ten kaptığı topla ceza alanına giren Cem Sinan eşitliği sağladı: 1-1. 62'de Soner'in pasında Serdar'ın şutunu Rüştü kurtardı. 71'de Mirkoviç'in pasında Kamoltzev Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma denemesini yine Rüştü kontrol etti. Kalan sürede iki ekip de eşitliği bozamayınca puanları paylaştı.

Mustafa 15 gün yok
İlk yarının son dakikalarında sakatlanan Mustafa'nın durumunun ciddi olduğu ve en az 15 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yıldız oyuncunun sol baldırında esneme tespit edildi. Bu arada maçtan sonra çok sinirli olduğu gözlenen Abdullah hırsından soyunma odasının kapılarını tekmeledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır