kapat

06.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
S u p e r o n l i n e
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Tek devre

F.Bahçe, ilk yarı arzuluydu. Sahada ne yaptığını bilen oyuncuları vardı. Mustafa Doğan adam adama oynadığı zaman iyi. Serbest bırakırsanız saçmalıyor. Dobrowski'yle oynadı ve kilitledi. Ogün'ün ileri doğru çıkıp oyunu organize etmesi çok güzel. Bir topu direkten döndü, bir de boş kaleye kaçırdı. Alpay canlı ve disiplinli. Rüştü çok güzel bir frikik çıkardı. Arkasından gelen topu da çıkardı. Dikkatliydi. Abdullah sol tarafı çok kullanıyor ama ayağında topu çok tutuyor. Moldovan ileride yalnız kalıyor.

Tufan sağbek oynuyor. Turhan neden Ömer'i oynatmadı anlayamadım. Geçen maçta da iyi oynamıştı. Tufan sağbek değil ki? Adamı, kendi yeri dışında oynatırsan kaybedersin. Boliç gol dışında yoktu. Tayfun ise oyunda yoktu.

Takımda bir gelişme var. Rakibe pozisyon vermedi ve gol pozisyonu buldu. Fener her hafta değişiyor. Van'a oranla daha iyiydiler. Kocaeli çok pozisyon bulamadı ama her pozisyonda hakemle oynadılar. Belki haklı oldukları da vardı ama her pozisyonda da 5 adamla hakeme saldırılmaz ki...

Tribünde de olaylar vardı. Bunların hepsi her takımın Fener'i gözüne kestirmesinden meydana çıkıyor. Fener bu kadar kötü durumda olmasa, rakip golden sonra oyunu bırakabilirdi. Rakip seyirci de oyundan düşerdi. Ama şimdi öyle olmuyor. 1-0'dan sonra oyunu bırakmıyorlar.

Oyun biraz sert oluyor ama oyuncuların da biraz hakeme yardımcı olması gerek. Seyirciyi tahrik etmeye gerek yok. Bu İstanbul'da da böyle oluyor.

Mustafa Doğan çıkınca
Futbol enterasan bir oyun. İkinci yarıda Moldovan gol pozisyonuna giriyor, ağır kalıp atamıyor. Saffet'in orta alanda kaptırdığı topu Cem yakalayıp golü atıyor. Daha sonra Rüştü, bir de Kamoltzev'in vuruşunu kurtarıyor.

Fenerbahçe'nin oyun düzenini Mustafa Doğan'ın çıkması bozdu. Metin Diyadin oyuna girince işler değişti. Ogün geriye çekildi. Orta alan hakimiyeti kaybedildi. Metin de sol tarafta oynadı. Ogün stoper değil. F.Bahçe de bu arada golü yedi.

Fenerbahçe herşeye rağmen, berabere kalmasına rağmen, diğer maçlarına oranla daha iyiydi. Mücadele ettiler. Ama daha da iyi olmaları lazım.

Neticede bol itirazlı bir maçtı. Fenerbahçe'nin şampiyonlukta iddiası kalmadı ama Beşiktaş'ın da 4 puan gerisine düştü. İkincilik de tehlikeye girdi. Artık hem kazanacak, hem de rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır