kapat

06.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
S u p e r o n l i n e
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rekortmen Bizans
İki haftada tam 1 milyon kişinin izlediği Kahpe Bizans, Eşkıya'yı bile geride bırakıp "En Çok İzlenen Türk Filmi Rekoru"nu kırdı

YÖNETMENLİĞİNİ Gani Müjde'nin yaptığı ve başrollerini Mehmet Ali Erbil, Nurseli İdiz, Demet Şener, Ayşegül Aldinç, Hande Ataizi ve Cem Davran'ın paylaştığı Kahpe Bizans, son günlerin en tartışmalı filmi oldu. Kahpe Bizans'ın vizyona girmesiyle ortalık karıştı.

İlk tepki, Malkoçoğlu'nun da aralarında bulunduğu pekçok tarihi kahramanı defalarca canlandıran Cüneyt Arkın'dan geldi. Arkın, filmi topa tuttu ve bir canlı yayında filmin yönetmeni Gani Müjde ile tartıştı. Bir diğer tepki ise gazeteci-yazar Ayça Atikoğlu'na aitti. Ona da yanıt filmin oyuncusu Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Böylelikle Kahpe Bizans medyada son günlerin en flash konusu oldu. Oyuncu kadrosunun medyatikliği de tartışmalı filmin izlenme rekoru kırmasına katkıda bulundu. Kahpe Bizans'ı iki hafta gibi kısa bir sürede 950 bin kişi izledi.

TITANIC'İ BİLE GEÇEBİLİR
Geçtiğimiz yıllarda yerli filmlerden Eşkıya, yabancı filmlerden ise Titanic izlenme rekorları kırmıştı. 84 hafta vizyonda kalan Eşkıya tam 2 milyon 751 bin kişi tarafından izlendi. Aynı süre vizyonda kalan Titanic'in izleyici sayısı ise 3 milyon 288 bin 265 kişiyi buldu. Ancak ikisi de Kahpe Bizans'ın iki haftada kırdığı rekora ulaşamadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır