kapat

06.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
S u p e r o n l i n e
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erkan bebeğin ABD heyecanı
Clinton'ın burnunu sıkarak ünlenen Erkan bebek ve ailesini Amerika heyecanı sardı. Işık Ailesi, "İstanbul'dan başka bir yer görmedik, çok heyecanlıyız" dedi.

17Ağustos depreminden bu yana İzmit'te Doğukışla Çadırkenti 146 numaralı çadırda oturan depremzede Işık Ailesi'nin kaderi küçük oğulları Erkan sayesinde değişti. Kasım ayında deprem bölgesini ziyaret eden ABD Başkanı Bill Clinton, 7 aylık Erkan bebeği kucağına aldı. Erkan bebek de bütün sevimliliğinle Başkan Clinton'ın burnunu sıkınca bir anda ünlendi; eğitimini işadamı Kadir Has üstlendi. Clinton da Erkan'ı unutmadı ve Davos Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e Erkan bebeği sordu. Küçük Erkan bu ayın sonunda 1 yaşına basacak. Demirel'in ise henüz kesinleşmeyen ancak bu ay sonu gerçeleştiresi beklenen ABD gezisine küçük Erkan ve ailesini de götürmeyi planladığı yönünde Sabah Gazetesi'nde çıkan haber Işık Ailesi'ni sevince boğdu.

Baba Işık, ailece büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Hacı Işık (29), haberi televizyondan öğrendiklerini ve önce inanamadıklarını söyledi. Işık, "Sabah kalktığımda televizyonu açtım. Gazetelerden özetler yapılıyordu. Sabah gazetesinde oğlumla ilgili haberi duydum. İnanamadım" diye konuştu.

DOĞUM GÜNÜ...
Demirel'e teşekkür ettiğini de belirten baba Işık, "Cumhurbaşkanımız'a çok teşekkür ediyorum. Amerika'ya gitmek büyük bir rüya. Tabii Baba bizi çağırırsa seve seve gideriz. Sayın Clinton'ı ziyaret ederiz" diye konuştu. Demirel'in gezisinin ayın sonunda gerçekleşeceğini de hatırlatan Işık, 27 Şubat tarihinde bir yaşına basacak Erkan'ın doğum gününü Clinton ve Demirel ile kutlamayı çok istediklerini söyledi. Hacı Işık şöyle devam etti: "Allah başımızdan Erkan'ı eksik etmesin. Her şey onun sayesinde. Ben halen depremden sonra başladığım işyerinde mobilyacılık yapıyorum. Erkan tanındıktan sonra işadamı Kadir Has'ın yardımları bizleri rahatlattı. Şimdi de Amerika'ya gidebiliriz. Çok insanın isteyip de gidemediği bir ülkeyi gezeceğiz."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır