kapat

06.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
S u p e r o n l i n e
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Doğrudan yüzüne çalıştılar
Özlem Ertem, bir müzik kanalında VJ'lik yapıyor. İşte kar maskeli saldırganlar bu nedenle güzel VJ'in doğrudan yüzüne çalıştılar.

Evinin önünde kimliği belirsiz iki kişi tarafından saldırıya uğrayan VJ Özlem Ertem'in yaraları hızla iyileşiyor. Pek çok darbenin özellikle yüzüne denk getirildiği Özlem, "Bu kişiler benim güzelliğimi bozmak istediler. Yüzüme kalıcı bir darbe alsaydım intihar edebilirdim" diyor.

Yeni yeni ismini duyurmaya başlayan Özlem Ertem, saldırıya uğramasının sebebini bir anda gündeme gelip çok fazla adından söz edilmesine bağlıyor. Sürekli yazılı ve görsel basında olduğunu söyleyen Ertem, "Bu saldırganlar özellikle suratıma darbeler attı. Sanki bana 'Yeter artık senin yüzünü görmekten bıktık' dercesine saldırdılar" diyor.

'İZ KALSA İNTİHAR EDERDİM'
Bacaklarına da tekmeler yiyen güzel VJ özellikle suratını eliyle kapatıp korumaya çalıştığını, bacaklarına gelen yumruklara müdahale edemedeğini belirtiyor. Suratına ilk yumruğu yediği zaman aklına önce işini getirdiğini söyleyen Özlem, "Ben suratımla prim yapan biriyim. Erkandan uzak kalacağımı düşündüm. İlk olarak atılan yumruk o kadar ağır ve acı geldi ki, yumrukla saldırmayıp kesici bir aletle suratımı kestiklerini düşündüm. Çünkü yüzüm kanıyordu. O an bütün hayatımın bittiğini düşündüm. Çünkü suratımdan kalıcı bir darbe alsaydım intihar ederdim. Bunu düşünemiyorum bile. Saldırganlar kaçtıktan sonra soluğu karakolda alınca ilk iş olarak bir ayna buldum. Ve suratımı dikkatle incedim. Suratım dağılmıştı. Lensim gözüme batmıştı, gözümden adeta kan akıyordu. Yüzümde birkaç tane yumurta büyüklüğünde şişlik vardı. " diyor.

Bu açıklamaların ardından bir de özeleştiri yapıyor güzel VJ... Sorunun biraz olsun kendinden de kaynaklanmış olacabileceğini ekliyor sözlerine; "Şöhrete kendimi fazla kaptırdım. Özellikle genç kızlar bu büyüye kendilerini çabuk kaptırıyor. Kameralar, şöhret... Biraz fazla açıldım. Sanırım şımardım ve bazı insanları kızdırdım. Birden bire duydular Özlem ismi. Yavaş yavaş çıkmadım basamakları, aniden düştüm sanki gündeme... Sanki bana saldıranların "Suratını dağıtalım da gör gününü" gibi bir yaklaşım sergilediler. Garip ama belki de çalıştığım müzik kanalı dışında bir yerden, herkesin tanıdığı fakat benden hoşlanmayan bir kadın meslekdaşım da bunu yaptırmış olabilir diye düşünüyorum. Eski sevgilim Yılmaz Bektaş'la medeni bir şekilde ayrıldık. Yılmaz ile düşman olmadım. O olaylar sonrası iki taraf da barıştı. Yılmaz benim sürekli konuştuğum bir arkadaşım. Nispet Bar da benim yüzümden çıkan Huncer Hunca ile olan kavgasından dolayı Yılmaz'ın ismi insanların aklına geldi. Fakat böyle birşey yok." diyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır