kapat

19.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ramazan
Karnabaharlı omlet
Malzemesi

6 kişilik
* 1 küçük karnabahar
* 200 gram kıyma
* 4 yumurta
* 1 su bardağı SÜTAŞ süt
* 1 adet soğan
* 1 demet maydanoz
* 1/2 su bardağı sıvı yağ
* Tuz
* Karabiber

HAZIRLANIŞI
KarnabaharI yıkayalım. Soğanı küçük küçük doğrayalım. Karnabaharı çentercesine soğanı doğradığımız incelikte doğrayalım. Yağı tavaya alıp, kızdıralım. Soğanları ilave ederek, pembeleştirelim. Karnabaharı ve kıymayı ilave edelim. Kısık ateşte arasıra karıştırarak kavruralım. Tuzunu ayarlayalım. Ayrı bir yerde yumurtaları kırıp, çırpalım. Bir bardak SÜTAŞ sütü ekleyip, çırpalım. Başka bir yerde yağı alıp kısık ateşte eritelim. İçine yumurtalı harcı dökelim. Tuzunu ekyeyip, kapağını örtelim. Yumurtaların üzeri pişmeye başlayınca karnabaharlı harcı yayalım. Kıyılmış maydanozu ilave edip, 2 dakika daha pişirelim. Dilimleyerek, servis yapalım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır