kapat

12.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Artçı Nataşalar
Yalova ve Karamürsel'de bazı otelleri basan polis ekipleri Nataşalar'ı fuhuş yaparken suçüstü yakaladı. Ukrayna, Moldova ve Romen uyruklu kadınlar sınırdışı edilirken fuhuş otelleri mühürlendi

Deprem bölgesinde yer alan Yalova ve Karamürsel'de Nataşa operasyonları düzenleyen polis Ukrayna ve Moldova uyruklu kadınları fuhuş yaparken ele geçirdi.

Yalova'daki operasyon bir ihbar üzerine gerçekleşti. Otel Ülke'ye baskın yapan polis, Moldova uyruklu Angela Politari ile Ukrayna uyruklu Natalia Koytuk ve Natalia Askarova adlı kadınları para karşılığı anlaştıkları erkeklerle sevişirken yakaladı. 100-150 dolara pazarlık yaparak bir gecede 8-10 erkekle yattıklarını söyleyen Nataşalar, İstanbul'a getirilerek sağlık kontrolünden geçirildiler. Daha sonra da sınırdışı edildiler. Otel Ülke ise polis tarafından 15 gün süreyle mühürlendi.

YAŞLARI 24-28
Karamürsel ilçesinde de 2 otele baskın düzenledi. Önceki gün sabaha karşı yapılan operasyonlarda Moldova, Rus ve Romen uyruklu 9 kadın gözaltına alındı. Yaşları 24 ile 28 arasında değişen kadınlar, muayeneli yapılmak üzre Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne gönderildi. Basılan oteller polis tarafından mühürlendi. Burhan KAZMALI-Vedat TAŞTEKİN

Türk erkeği sarışın kadına dayanamıyor
Cinselliğin hala tabu olarak görüldüğünü ve tartışılmaya devam ettiğini belirten Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi Dekanı ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Osman Hayran, televizyonlardaki filmlerde bebek yüzlü, beyaz tenli, mavi gözlü sarışın kadınları gören Türk erkeklerinin, Nataşalar'la ilişkiye "balıklama daldıklarını" söyledi. Hayran, Türk erkeklerinin her türlü ilişkiye, hiç korunma önlemi almadan girdiklerini ve bu yüzden de cinsel yolla bulaşan frengi, bel soğukluğu ve AIDS gibi birçok hastalıkta patlama yaşandığını ifade etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır