kapat

01.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TRANSFERLER

* Deloitte and Touche'a Maliye'den transfer
Türkiye'nin en büyük denetim ve danışmanlık şirketlerinden biri olan Deloitte and Touche, yeniden yapılanan vergi bölümü için Maliye Bakanlığı'ndan iki üst düzey yöneticiyi transfer etti. Vergi ile ilgili kanunların hazırlanmasında görev alan Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Niyazi Çömez ile Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu'nda Hesap Uzmanı olarak görev yapan Abdülkadir Kahraman, Deloitte and Touche'un audit çalışmalarına devam edecekler.

* Ünitel'de yeni görev değişikliği
Cep telefonu pazarında kısa bir süre önce yer edinen Ünitel, şirket bünyesinde oluşturulan yeni yönetim birimi genel direktörlük görevine, şirketin Pazarlama Müdürü Ahmet Ulubay atandı. Ulubay'ın bu göreve atanmasıyla boşalan pazarlama müdürlüğüne getirilen Çağlar Çoroğlu, satış müdürlüğüne getirildi.

* Goodyear'da iki yeni atama
Goodyear Lastikleri'ndeki yeni atamalara göre daha önce Adapazarı Fabrikası Üretim Direktörü olarak görev yapan Bora Selimoğlu, Satış Direktörlüğü görevine, daha önce İzmit Fabrikası İmalat Direktörlüğü görevini yürüten Can Krutuluş, Adapazarı ve İzmit Fabrikalarından sorumlu İmalat direktörlüğüne getirildi.

*Peryön'de yeni dönem
Personel yöneticilerin en yaygın örgütlenmesi Peryön, yeni yöneticilerini belirledi. Seçimler " VIII. Ulusal Personelcilik, İnsan Kaynakları Kongresi" kapsamında gerçekleştirlen 16. Genel Kurul toplantısında yapıldı. Peryön üyelerinin yoğun katılmının gözlendiği genel kurul sonunda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Zeki Pekgenç seçildi.

* Enter müşterileri Ebcioğlu'nun ellerinde
1986'dan bu yana kurumlara bilgisayar çözümleri sunan Enter ekibine yeni bir üye katıldı. Sektörde 14 yıllık deneyimi olan Niygün Ebcioğlu, Enter'da Müşteri İlişkileri Direktörlüğü'nü ve yaklaşık 60 kişilik Teknik Servis ekibinin yöneticiliğini üstlendi. Bugüne dek network işletim sitemleri, yeni teknolojilerin ve çözümlerin iş ortamına adaptasyonu konularında çeşitli projeler yöneten ve ISO 9001 kalite sisteminin kurulması konusunda tecrübeli olan Ebcioğlu, Enter'da da kalite sistemi üzerine çalışacak.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır