kapat

01.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bangladeş'ten konuk geldi
Bangladeş Cumhurbaşkanı Şahabuddin Ahmed, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in daveti üzerine resmi bir ziyaret için Türkiye'ye geldi.

Esenboğa havalimanına inen Ahmed'i Cumhurbaşkanı Demirel, Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel, Ankara Valisi Yahya Gür ve diğer yetkililer karşıladı. İki Cumhurbaşkanı daha sonra helikopterle Çankaya Köşkü'ne geçti.

Bangladeş Cumhurbaşkanı Şahabuddin Ahmed için resmi karşılama töreni düzenlendi. Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törende, iki ülkenin milli marşlarının ardından, iki Cumhurbaşkanı şeref kıtasını denetledi. Cumhurbaşkanları, törenden sonra baş başa görüşmeye geçtiler.

Bangladeş Cumhurbaşkanı Ahmed ve beraberindeki heyet, dün ayrıca, Anıtkabir'i de ziyaret etti. Konuk Cumhurbaşkanı, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir özel defterini imzaladıktan sonra, özel müzeyi gezerek yetkililerden bilgi alan Bangladeş Cumhurbaşkanı, Anıtkabir'i ziyarete gelen vatandaş ve çocuklarla da kısa bir süre sohbet etti. Bangladeş Cumhurbaşkanı Şahabuddin Ahmed'in ziyareti çerçevesinde, çifte vergilendirmenin önlenmesi anlaşması da Ankara'da imzalandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır