kapat

01.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Haciz...


Beşiktaş'ın başkanı fakir. Maçlara gelemiyor. Kendisine yeni yılda bir decoder hediye etmekte fayda var.

Ama ona "Eski dostlar" şarkısının remiksini yapıp kasedini armağan etsek daha çok hoşuna gidecektir. Beşiktaş'ın ne kadar aciz kaldığını artık görmesi gerek. Bu aciz futbola haciz gelebileceğini o da fark etmiş ki, vakıf kurma derdinde. Kulübün mallarını kurduğu vakfın üzerine geçirecek. Kimin malını kimden koruyacak bir anlayabilsek.

İlk yarı Gaziantep solda çok etkili. Çalışkan İbrahim'in önünde Erhan rahat rahat ileri çıkıyor. Schaefer bu ikili karşısında çaresiz. Zaten bu Schaefer'den kanat olmaz. Kaburga da olmaz. Adamı stoper diye aldık, kanat oynatıyoruz. Hengen'i libero diye aldık, orta sahada. Orta saha adamları Sellami ve Tayfur da stoperde. Yakında orta sahamıza Yasin'in yerine mevlit okutacağız. Çünkü orta sahamız sizlere ömür.

Yönetim ve Briegel, transferde aceleci olmayacaklarını beyan ettiler. Ama bu Beşiktaş'ın acil ihtiyaçları var. Sağ kanada bir adam alıp Schaffer'i gerçek mevkiisi olan stopere çekebiliriz. En çok koşan orta sahamız Tayfur'u da kendi mevkiisinde oynatmakta fayda var. Hatta sağ kanada transfere bile gerek kalmayabilir, Atilla Birlik'e bir iki maç şans versek.

Şifo, oyunun kaderini etkilemeyince bir puana razı Beşiktaş... O da Fevzi'nin üstün gayretiyle. Hakemin penaltıdaki hatasını bile düzeltti. İnşallah hakemlerimiz af yasasından faydalanmazlar. Sürekli kritik yerlerde hata yapıyorlar.

G.Antep'te gözle görülür bir gelişme var. Tesisleri güzel, sahaları Türkiye'nin en iyilerinden biri. En çok ilerlemeleri de takımlarında. Transferde son derece akıllı davranıyorlar. Defansları az hata yapıyor. Ortada çok koşan Hakan, İbrahim ve Erhan Albayrak var. Desire çok yönlü. Muhtemelen seneye maliyetinin 5-6 katına İstanbul'a transfer olacak. Anadolu takımları artık starlarını satmayı değil, tutmayı düşünseler şampiyon olmaları işten bile değil.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır