kapat

01.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Londra sokakları Sezen'e dar geldi
Oğlu Mithat Can'ı görmek için Londra'ya giden Sezen Aksu bol bol viski içip İngilizler'e eğlenmek nasıl olurmuş gösterdi

LONDRA'DA müzik okulunda eğitim gören oğlu Mithat Can'ı ziyaret eden Sezen Aksu, hem hasret giderdi hem de felekten bir gece çaldı. Sabah muhabirleri ile önce Londra'nın en gözde yerlerinden biri olan King's Road'taki Blues Cafe'ye giden sanatçı, geceyi Soho'da tamamladı. Bol bol viski içtiği Blues Cafe'de çılgın besteci Aysel Gürel'le sık sık şen kahkahalar atan Aksu, çantasından çıkardığı renkli kalemlerle de yüzüne minik çiçekler kondurdu.

"TÜRK LOKUMUNA BAK"
Aksu ve Gürel, daha sonra Blues Cafe'nin önünde müthiş bir dans şov sundu. Yanlarından geçen travesti çifte "This is a Turkish street party" (Bu bir Türk sokak partisidir) diyen Aksu, ilginç bir yorumla karşılaştı. Travestilerden biri Sezen'i işaret ederek, "Partiyi boşver, sen şu Türk lokumuna bak" dedi. Travestilere "Sizlere hayran kaldım hatta özendim" diyen Aksu, evsizlere sarılıp Sabah muhabirlerine poz vermeyi de ihmal etmedi.

Soho'dan aldığı Tekila'yla kendinden geçen Aksu, burada karşılaştığı travestilere de bir ceket hediye etti. Aksu sokaklarda dolaşırken, sürekli fotoğrafları çekilen bu kadının kim olduğunu merak eden onlarca insan arkasından geldi. Aksu, gecesini yine Soho'daki bir cafede tamamladı. Pencereden sarkan Aksu, yolda yürüyenlere "Siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz" diye seslendi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır