kapat

01.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sahte pasaport polisin elinde
Erol Evcil'in "Tanju Çiftçi" adına düzenlenen bir pasaport kullandığı tespit edildi; TR-E 125257 seri numaralı pasaport ele geçirildi

Türkiye'ye, yaklaşık bir yıl önce giriş yapan ve Bursa'da eski muhasebecisinin villasında yakalanan Erol Evcil'in, "Tanju Çiftçi" adına düzenlenen bir pasaport kullandığı bildirildi. Polis, Tanju Çiftçi adına düzenlenmiş TR-E 125257 seri numaralı pasaportu ele geçirdi.

Erol Evcil'in yakalandığı villanın yakınlarında kendisine ait bir villası bulunduğu da belirlendi. Bursa Bademli Köyü, Düzler mevkiindeki bulunan bu villaya Evcil yakalanmadan çok önce, İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ın bir ekip göndererek arama yaptı. Bu aramada Endonezya ve Malezya gibi ülkelerin paralarının yanı sıra iki tabanca ve mermiler bulundu.

VİLLADAKİ KASA
İstanbul'dan gelen ekibin villada yaptığı araştırmada bin 740 adet Endonezya parası, iki bin 750 dolar, 130 Malezya parası, 3 bin mark, 38 bin İspanya Pesetası, 600 bin İtalyan Lireti, 2 bin Fransız Frangı, 112 milyon Türk Lirası, boş senetler ve çekler, 168 adet MKE yapımı mermi ile 1898 yapımı tarihi Lagant marka bir tabanca, 4 adet Magnum fişeği, bir adet Browning jarjörü ile bir adet Barabellum tabanca ele geçirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır