kapat

01.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Siemens cep telefonu altyapısında iddialı
Telecom'99 fuarında sergilediği görüntülü telefonlarıyla GSM dünyasında en tepeye oynayan Siemens, Türkiye'de yeni cep telefonu altyapısı için de oldukça iddialı

Siemens iletişim dünyasında yarışını sürdürüyor. İsviçre'de düzenlenen Telecom'99 fuarında son teknolojiye sahip görüntülü cep telefonu modellerini sergileyen Siemens, Türkiye'de kurulacak yeni cep telefonu altyapıları için de oldukça iddialı gözüküyor. Bugün tüm dünyada hem GSM 900 hem de GSM 1800 altyapısında ilk üç firma arasına girdiklerini anlatan Siemens Türkiye Genel Müdürü Zafer İncecik, Türkiye'de açılacak olan yeni ihalelerde Siemens'in iddialı olduğunu, altyapı için ihale açıldığı zaman vakit kaybetmeden teklif vereceklerini söyledi.

BİLGİ İLETİŞİMİ
Şirketin Türkiye için hedefleri arasında iletişim konusunda en iyi ürünleri sunmak olduğunu söyleyen İncecik, şu anda ayrı ayrı kurulabilen ses, veri ve görüntü iletişimini tek bir şebeke üzerinde taşıyan ATM sistemini de Türkiye'de oturtmak için çalışmalara hız verdiklerini dile getirdi. Türkiye'de 18.5 milyon sabit telefon hattının olduğunu söyleyen İncecik, "Bugün sahip olunan şebekeyi kolaylıkla bilgi iletişim şebekesi haline getirmek mümkün. Bunun için yeniden yatırımlara gerek yok. Bu alanda vizyonumuz altyapıyı her tür ses, veri ve resim bilgisini verebilecek hale getirmek. ATM teknolojisinde bu mümkün" dedi.

Bugün veri iletişimi için, hatta evine telefon bağlatmak için insanların kuyrukta beklediğine dikkat çeken İncecik, "Biz bu alanlarda mümkün olduğu kadar ürün sunarak evlere, bürolara ISDN üzerinden ses, veri, görüntüyü tek bir şebekeden sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Özlem AKSOY


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır