kapat

14.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekonomi Antalya havasında neşe arıyor
Ekonominin "patronları" haftasonu Antalya'da biraraya geliyor. Turizm, Ekonomi, Bilimsel Araştırma, Tanıtma Merkezi'nin (TEBİAT), Marmara depremi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen "Sorunlar, taraflar, çözümler" başlıklı "Ekonomi Zirvesi", hafta sonu Kemer Mirage Resort Otel'de gerçekleştirilecek.

Zirvenin ilk gününde, "İktisadi Dengeler ve Hedefler" ile "Reel Ekonomi ve Mali Kesim" başlıklı iki oturum yapılacak. Bu oturumlara, Devlet Bakanları Recep Önal, Tunca Toskay, Rüştü Kazım Yücelen, Sanayi Bakanı Kenan Tanrıkulu, Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, Maliye Bakanı Sümer Oral, Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, Tarım Bakanı Yusuf Gökalp, Turizm Bakanı Erkan Mumcu katılacak.

Panellere, bürokrasinin önde gelen isimleri de katılacak. Merkez Bankası Başkanı Gazi Erçel, SPK Başkanı Muhsin Mengütürk, İMKB Başkanı Osman Birsen, Hazine Müsteşarı Selçuk Demiralp de katılacak.

Şule TÜRKER


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır