kapat

05.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizli'yi de yaşatmazlar
Mustafa Denizli, 3 Büyükler'den birinde çalışıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. "F.Bahçe'de çalışırım" mesajı veriyor. Ama bu iki taraf için de intihar olur

F.Bahçe'nin başına bu aşamada göreve kim gelmeli? Ben kim gelmemeli sorusuna yanıt vermek istiyorum. Mustafa Denizli gelmemeli. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı ile konuştum. "Denizli'yi kesinlikle düşünmüyoruz" dedi. Ama medyada o kadar çok Denizli adı geçiyor ki, insanın aklına ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafı geliyor. Mustafa Denizli de resmen bu söylentilere çanak tutuyor. Yakından tanırım ve üslubunu iyi bilirim. Vücut dili ve imalarıyla verdiği mesaj şu: Ben Fenerbahçe'de göreve hazırım. Bu Fenerbahçe için de Mustafa için de intihar olur. İlk maçına çıkarken tribünlerin yarısından "Yuh" sesi çıkar. Medyada sayılmayacak kadar Denizli düşmanı var. Fenerbahçe'de kesinlikle rahat çalışamaz. Basit bir örnek vereyim. Denizli Fenerbahçe'den her zaman çağırdığı adamları yine milli takıma çağırdı. Yorum: F.Bahçe'yle flörtteki Denizli, bu yüzden 8 adamı milli takıma aldı.

- Denizli'nin kulüp takımında çalışma zamanı gelmedi mi?

Mustafa Denizli'nin ne istediğini çok iyi biliyorum. Bir büyük takımla Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp, başarı kazanıp, Aachen'da kaçırdığı fırsatı yakalamak ve Avrupa'ya teknik direktör olarak gitmek istiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş... Herhangi birine razı. Aslında bu fırsatı, Kocaelispor'da da yakalayabilirdi. Ama sabredemedi ve Milli Takım'a gitti. Şimdi yine hazır bir takım peşinde.

Denizli'nin ligi ertelemesi de en çok Fenerbahçe'ye yaradı. Milli Takım'a yaradı mı bilmem. Diğer takımlara da yaramadığı ortada. Ama Fenerbahçe'ye teknik direktör bulma konusunda bile büyük yarar sağladığı kesin.

Rıdvan erken gitti
Rıdvan neden gitti? Rıdvan'ın gideceği kesindi. F.Bahçe'deki ortamı çok iyi bildiğim ve Rıdvan'ı da yakından tanıdığım için "Teneke bağlarlar" demiştim. Rıdvan da cevap vermişti: "Tenekeyi Hıncal Uluç'un kuyruğuna bağlayacağım" diye... Rıdvan bu camiayı ve bu medyayı tatmin edecek referansa sahip değildi. Futbolcu olarak da, teknik direktör olarak da...

Ayrıca Rıdvan kişilik olarak da bu işe hazır değil. Ali Şen hakkında bana söylediklerini biliyorum. Sonra Ali Şen'in bir işareti ile koşa koşa F.Bahçe'de görev aldı. Bu sezon "Benim için F.Bahçe bitmiştir" dedi, Antalya'ya gitti. Bir işaretle tekrar F.Bahçe'ye geldi. Kendi kişiliği oluşmamış birisinin böyle bir gayya kuyusunda başarılı olması mümkün mü? Rıdvan'ın gidişi için tahminim kasım ayıydı. UEFA Kupası 1. turunu geçmenin gazını hesaplıyordum. Ama Avrupa'nın en palavra şampiyonunu bile yenemediler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır