kapat

30.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TRANSFERLER

* TÜGİAD'ın yeni başkanı: Yılmaz
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD)'nin başkanlığına Sütaş Genel Müdürü Muharrem Yılmaz getirildi. TÜGİAD Yönetim Kurulu, Hamdi Akın'ın tüzük gereği yaşını doldurarak fahri üye konumuna geçmesi üzerine, Muharrem Yılmaz'ı oybirliği ile başkan seçti. Yılmaz, son iki dönemdir TÜGİAD Yönetim Kurulu'nda yer alıyordu.

* Atlas Yatırım'a taze kan
Atlas Yatırım Bankası'nın Hazine ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Müdür yardımcılığı görevine İmre Ersoy getirildi. Bankacılığa 1987 yılında Banque Indusuez Hazine departmanında başlayan İmre Ersoy daha önce de Süzer Holding bünyesinde bulunan Kentbank'ta Hazine 'den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

* Nokta Net'te hizmet müdürü
Türk Nokta Net'in Bireysel Hizmetler Müdürlüğü'ne Özmen Genç atandı. Özmen Genç bundan önce Beko Elektronik'te Pazarlama ve Ürün Planlama Müdürü olarak görev yapıyordu. İş hayatına 1992 yılında Koç Holding'te başlayan Genç, daha sonra 1992-1993 yıllarında Atılım şirketinde Ürün Sorumlusu olarak çalıştı. Genç, en son olarak Beko Elektronik'te çalışıyordu.

* Oracle'da yeni birim ve yeni isim
Oracle Türkiye, Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi pazarına yönelik, kendi bünyesinde bir birim oluşturdu. Ve oluşturulan bu yeni birimin yöneticiliğine de Cem Şatana getirildi. Yeni görevi kapsamında CRM 3i'nin pazarlama, satış ve pazar geliştirme faaliyetlerini geliştirecek olan Şatana, son olarak Kamu Sektörü Satış Sorumluluğu görevini yürütüyordu.

* Management Centre'a yeni ülke müdürü
Yönetim geliştirme ve eğitim danışmanlık hizmeti veren Management Centre Europe'un 1992 yılından bu yana Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Alper Utku, Ortadoğu Bölge Yöneticiliği'ne getirildi. Utku, 1992 yılndan bu yana yüzde 700 büyüyen Management Centre Türkiye'nin başarısını, bölgedeki ülkelere taşımayı hedefliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır