kapat

30.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayatımda hiçbir şeyi bitirmedim
'Sevgilerim bitmez'

ESKİ bakanlardan Yıldırım Aktuna, Süperstar Ajda Pekkan ile olan beraberliği konusunda merak edilenlere açıklık getirdi. "Benim sevgilerim, aşklarım asla bitmez" diyen Aktuna böylece ayrılık dedikodularına da yanıt vermiş oldu. Aktuna, hayatında hiçbir şeyi kolay kolay bitiremeyeceğini buna politikanın da dahil olduğunu söyledi.

'Tamamen tesadüftü'
AJDA'NIN annesinin cenazesinin olduğu gün çapkınlık yaparken yakalanan Aktuna bu kaçamakla ilgili olarak da şunları söyledi; "İnsan arkadaşını görüp selam veremez mi? O an yanyana durmamız tamamen tesadüftü." Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aktuna, kendisine sarılarak objektiflere poz veren Hülya Uğur'u da tersledi.

POPSAV'dan istifa etti...
Ajda Pekkan geçtiğimiz hafta, Popsav'ın depremzedeler yararına düzenlediği konsere katılmayınca kendini ilginç bir tartışmanın ortasında bulmuştu. Popsav'a göre Ajda Pekkan Ciguli'yi bahane etmiş, 'O varsa ben yokum' demişti. Ajda Pekkan ise konserle ilgili kendisiyle kimsenin konuşmadığını, Ciguli'yi bahane edecek kadar da vicdansız bir insan olmadığını dile getirmişti. Ancak Neco'nun konser gecesi yaptığı konuşma her şeyin tuzu biberi oldu. "Biz insanları küçümseyecek yaşımızı çoktan geçtik. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Şimdi sahneye bazıları tarafından küçümsenen Ciguli'yi çağırıyorum" demesi Pekkan'ı sinirlendirdi. Bu gelişmeler üzerine Popsav'dan ayrılmaya karar veren Pekkan, dün istifa ettiğini açıkladı...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır