kapat

30.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trende göre değişen firma
Bu hafta da sizlere Nişantaşı'nda, yine butik anlayışıyla yönetilen ve Avrupa ürün satan bir başka mağazayı tanıtmak istiyorum.

Tam 15 yıl önceye dayanan bir dostluğumuz olan sevgili Gül ve Metin'in Ihlamur yolu üzerindeki şık butiklerini yedi yıl önce açtıklarını biliyorum. Ama ilk kez, sizler için uğramak kısmet oldu. Keşke böyle şık bir çizgisi olan ve her şeyden önemlisi de benim için ilk sırada yer alan "müşteri memnuniyetini" ilke edinmiş bir butiğe daha önce ayağımı alıştırsaydım...

Fransız Patrick Gerard firmasını ana marka olarak satan ama onun yanı sıra İtalya ve Fransa'daki diğer şık firmaların ürünlerine de yer veren G&M Style'da klasik koleksiyonun yanında spor çizgilere de rastlamak mümkün.

Sezonun trendine uygun olarak her sezon firmaları değiştirdiklerini söyleyen sevgili Gül, Türk kadınının her sezon zevkinin değiştiğine ve buna yönelik de çizgilerini tamamen Türk kadınının zevkine hitap edebilecek şekilde belirlediklerine dikkat çekiyor. Müşteriye evlerine kadar servis yapabildiklerini de sözlerine ekliyorlar ve fiyatlarını daima TL. bazında tuttuklarını belirtiyorlar.

Her kış sezonunda siyah, kahve ve grilerin yerine bu sezon çok renkli, çok hareketli bir koleksiyon görünce ilk kez kışa heveslendiğimi fark ettim.

Hint ve Kızılderili modasının hakim olduğu bu koleksiyonda da renkler kırmızı, gri, yeşil ve safran ağırlıklı. Bol desenlerin, jakar ve çiçeklerin olduğu bir mevsim yaşayacağız ve boncuk, tül, tüy ve otriş gibi aksesuarlar kullanacağız.

Not: Böylesine zevkli, böylesine neşeli koleksiyonu olan bir butiğin yeri keşke Nişantaşı'nın en işlek yerinde olsaydı da, sadece bilenlere değil, daha kalabalık bir kesime hitap edebilseydi diye hayıflanmadan edemedim.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır