|
|
ALKIŞLAR WISE'A
Maçın 16. dakikasında sahaya inerek Türkiye aleyhine pankart açmak isteyen teröristi durduran Wise, büyük takdir topladı. Hakan Şükür, İngiliz oyuncuyu öperek teşekkür etti
Karşılaşmanın 16. dakikasında, bir terörist sahaya inerek Türkiye aleyhine pankart açmak isteyince ortalık karıştı.
Güvenlik güçleri peşinde olmak üzere sahanın ortasına doğru koşan terörist, pankartını açamadan Chelsea kaptanı Dennis Wise tarafından yere indirildi. Tribünlerdeki Türk taraftarlardan büyük alkış alan tecrübeli İngiliz yıldız, televizyonları başında karşılaşmayı izleyen milyonlarca Türk'ün de takdirini topladı.
Hakan Şükür yanına gidip öptü
Wise'ın teröristi durdurmasından oldukça mutlu olan G.Saray'ın golcüsü Hakan Şükür olayın yatışmasından sonra yanına gidip, İngiliz futbolcuya sarıldı. Hakan maç için de, "Taffarel'in atılması bizi yıktı. Chelsea gibi bir takıma karşı 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. Ama umudumuzu yitirmedik" dedi.
Petrescu 10 yıl sonra sahnede
Chelsea'nin Romen yıldızı Petrescu, sarı-kırmızılı takıma 10 yıl sonra bir gol daha attı. Petrescu 1988-89 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinde Steaua Bükreş formasıyla 4-0'lık ilk maçta 3. golü atmıştı.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|