kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En zengin borsa sitesi
Yatırımcıların borsayı daha yakından izleyebilmesi için kurulan http://www.finansinvest.com, İMKB'deki tüm gelişmeleri ayağınıza getiriyor

Artık borsa ve finans meraklılarının İMKB'deki tüm gelişmeleri anında izleyebileceği yeni bir alternatifi var. Finansinvest yatırımcılara finans sektörünün en kapsamlı internet sitesini sunuyor.

İMKB'nin günlük gelişimi, hisse senetlerinin fiyatları, en çok işlem gören hisseler, borsa şirketlerinin kimlik ve işlem bilgileri, günlük piyasa yorumları ve son haberler, bundan böyle Finansinvest'in sitesinden takip edilebilecek.

Dış piyasalarda gelişen trendleri izlemek isteyen kullanıcılar için de bir bölüm bulunduğu Finansinvest internet sitesine, Finansinvest şubelerinden alınacak kişiye özel ücretsiz şifrelerle giriliyor.

Sadece üç dakika geç
www.finansinvest.com adresli sitede yer alan ve Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri aracılığıyla sağlanan şirket haberleri, borsa duyuruları ve hisse senetlerinin fiyatları ile güncel haberler kullanıcılara, İMKB ile yapılan anlaşmalar gereği üç dakika gecikmeli olarak sunuluyor.

Haberler dışındaki bilgiler Finansinvest Araştırma Grubu'nun koordinasyonunda düzenli olarak güncellenmekte, analistler tarafından hazırlanan araştırma raporları ile değişen yorum ve öneriler zamanında siteye yerleştirilmektedir. Şirket ve bilanço bilgileri ise kamuoyuna açıkladıkları tarihten itibaren siteye asılmaktadır.

İki dilde hizmet
Yerli ve yabancı kullanıcılar hedef alınarak İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan Finansinvest web sitesi, 'Ana sayfa', 'Şirketler', 'Haberler', 'Yorumlar', 'Teknik Analiz', 'Araştırma Bültenleri' ve 'Dış Piyasalar' başlıklı bölümlerden oluşuyor.

Finansinvest web sitesi, Finansinvest Bilgi işlem, Araştırma ve Hazine Bölümlerinin ortak çalışması ile üretilen tasarım üzerine yazılarak oluşturuldu. Yaklaşık bir yıllık bir sürede hazırlanan ve zaman içinde zenginleştirme yapmaya olanak tanıma özelliği bulunan site, kullanıcılara erşimi hızı ve interaktif bir çalışma ortamı sağlıyor. Finansinvest webs sitesi ile bütünleşik çalışacak ve internet üzerinden menkul kıymet alım satımına ve müşteri hesap durumlarının izlenmesine olanak tanıyacak bir başka sitenin de kısa sürede hayata geçirilmesi için hazırlıklar sürdürüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır