kapat

27.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Mula'nın şakası!


Basketbol bir mücadele sporudur. Bunu Efes Pilsen-Tofaş maçında bir kez daha yaşadık. Türkiye'yi Avrupa Ligi'nde temsil eden iki takımın karşılaşması müthiş bir kalite ve heyecan getirdi.

İspanya'da şok bir yenilgi alan Efes, yepyeni kadrosuyla son iki senedir kendisine ters gelen Tofaş'ı gençlerinin inanılmaz oyunlarıyla devirdi. Mulaömeroviç 21 sayı, 7 asistlik performansıyla hafta içindeki berbat oyununun kötü bir şaka olduğunu gösterir gibiydi. Kendine özel seyircisiyle Efes'e renk katan İbrahim, mücadeleci yapısı ve hırsıyla bu dev maçın kazanılmasında büyük rol oynadı.

Geçtiğimiz sezon fazla dakika bulamayan Ömer Onan ve Karşıyaka'dan alınan genç Arda özellikle uzatmada yaptıklarıyla, Efes bench'inin ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdiler. Uzun süre yenik oynadıktan ve 11 sayı geriye düştükten sonra bile maça asılan Efes Pilsen'in olumsuz olarak nitelenebilecek noktaları Jackson ve Drobnjak'ın bir türlü düzelmeyen performanslarıydı.

Şampiyon Tofaş ise ikinci yarının büyük bölümünde rahat götürdüğü maçı koparamamanın sıkıntısını yaşadı. Özellikle Asım etkisiz kalırken, Griffith ribaundlardaki üstünlüğünü hücumda gösteremedi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır