kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sıkıntımız defans
F.Bahçe'nin hocası, lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirtirken, "Altay maçına hazırız. Sakatlarımızın durumu da çok daha iyi. Sorunlarımız bitiyor" dedi

F.Bahçe Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen, Altay maçı öncesi takımı değerlendirdi. Deprem felaketi nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirten Dilmen, "Altay maçına hazırız. Eksiklerimizi giderdik. Sakatlar iyi yolda. Cezalı Moldovan ile sakatlıkları süren Kemalettin ve Metin dışında herkes hazır. Mustafa Doğan'ı ise Altay'a karşı değil, MTK'ya karşı düşünüyorum" diye konuştu.

Şu anda tek sıkıntılarının savunma olduğunu ifade eden Dilmen, "Bu problem forvetten başlıyor. Savunma anlayışımızı değiştireceğiz. Çalışmalarımız bu yönde. Bu sorunu halledip ligin en az gol yiyen takımı olmak istiyoruz" dedi.

Murat'ın geç dönmekle hata yaptığını vurgulayan Dilmen, "Daha önce kendisinden memnundum. Şimdi bakacağız. Performansı sürerse onunla devam ederiz" ifadesini kullandı.

UEFA Kupası'ndaki rakipleri MTK'yı eleyeceklerini de söyleyen Rıdvan, cuma günü rakiplerini izlemek için Macaristan'a gidecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır