kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Kadir Görmez kurtarılamadı
ANKARA'DAN Kütahya'ya giderken, 18 Ağustos'ta, kullandığı aracın direğe çarpması sonucu ağır yaralanan MHP Kütahya Milletvekili Kadir Görmez, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Görmez'in cenazesi, bugün memleketi Kütahya'da toprağa verilecek. Turizm ve Ticaret Yüksek Öğretmen Okulu mezunu olan Kadir Görmez, öğretmenlik yaptı ve bir süre ticaretle uğraştı. Kadir Görmez, evli ve 2 çocuk babasıydı. Görmez'in ölümü ile MHP'nin milletvekili sayısı 128'e düştü.

Çetin, Baba'ya danışman oldu
MECLİS eski Başkanı Hikmet Çetin, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı. Çetin, 1 Eylül itibariyle bu göreve atandığını bildirdi. Meclis Başkanlığı görevinin sona ermesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e veda ziyaretinde bulunduğu sırada Demirel'in bu görevi kendisine önerdiğini belirten Çetin, yapılacak işleri nedeniyle bir süre izin istediğini söyledi. Atamanın bu nedenle 1 Eylül'de gerçekleştiğini kaydeden Hikmet Çetin, ağırlıklı olarak dış politika konusunda çalışacağını söyledi. .

Necati Bilican göreve başladı
Telekulak Skandalı ve oğlu Murat Bilican hakkındaki iddialar üzerine izne ayrılan Necati Bilican, 85 gün sonra sürpriz bir şekilde yeniden görevine döndü. Necati Bilican, "göreve devam" mesajı verirken, hükümette Bilican trafiği yaşandı. İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, dün Bilican'la yaklaşık yarım saat görüştükten sonra Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'la bir araya geldi. Bu trafiğin ardından, iki aydır bir ile vali olarak atanacağı konuşulan Bilican'ın görevden alınmasının kesinleştiği iddiaları yayıldı. Bilican ise, koltuğuna oturduktan hemen sonra basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenleyerek "göreve ve mücadeleye devam" mesajı verdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır