kapat

29.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

80'inde aşk cinayeti
80 yaşında bir Amerikalı adam, 77 yaşındaki eski sevgilisini beyzbol sopası ile yaralamak ve kadının kocasını da öldürmekten tutuklandı. Birinci derece cinayetle yargılanacak olan Francis Patrick Doyle, 77 yaşındaki Marguerite ile yıllardır arkadaş olduklarını ancak onun geçen yıl tekrar karşılaştığı lise aşkı Lawrence Kubik ile evlendiğini söyledi.

Yaşlılar çıldırdı
AMERİKA'DA 68 yaşında bir kadın otopark kavgası yüzünden 88 yaşındaki kadını dövmekten üç yıl gözaltı cezası aldı. Otoparkta aynı yeri gözüne kestiren iki kadından Edna Gilliam, önce davranarak arabasını koydu. Gloria park yerini önce kendisinin gördüğünü ve hakkı olduğunu savunup Edna'yı dövdü. Kalça kemiği kırılan Edna 6 ay tedavi gördü.

Cenaze kolay oldu
CENAZE evi yöneticisi Mark Villella, kendisini terk etmekle tehdit eden karısını öldürdü. Cesedi de kapalı tabut ile tören yapmak isteyen bir ailenin ölüsü ile birlikte gömdü. Villella'nın şüpheli hareketleri üzerine yardımcıları 28 yaşındaki karısının ortadan kaybolduğunu polise şikayet ettiler. Mark Villella, karısının evi terk ettiğini söylese de polisleri inandıramadı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır