Türkiye'deki deprem, bugün Norveç'le özel bir maç oynamak için Oslo'da bulunan Milli Takım'ı şoka soktu. Haberi ilk öğrenen Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli oldu. Depremden yarım saat sonra uyandırılan Denizli, yüzlerce kişinin öldüğü haberiyle gözyaşlarını tutamadı. Milli Takım, dün gece özel bir uçakla Türkiye'ye döndü.
Futbolculara olayın öğrenilmesinin ardından toplu halde açıklama yapıldı. Bunun üzerine futbolcular heyecanlı bir şekilde, telefonla yakınlarını aramaya başladı; bir yandan da CNN televizyonundan gelişmeler takip edildi.
Denizli, Milli Takım Sorumlusu Selami Özdemir ve Asbaşkan Ata Aksu'ya bu maçın oynanamayacağını belirtirken, Norveçli yetkililerle görüşülerek maçın ileri bir tarihe ertelenmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Denizli, takımla dönmeyip K.İrlanda-Fransa maçını izlemek üzere Belfast'a gitti.