kapat

04.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Feldkamp umudu
Sağlık sorunları nedeniyle siyah-beyazlı ekipteki görevinden ayrılması gündeme gelen, daha sonra 'çalışabilir' raporu alan Alman teknik adamın yönetimle yapması beklenen görüşme bugüne kaldı

Beşiktaş'ın Almanya kampı sırasında check-up'tan geçen ve kalp atışlarında ritm bozukluğu tespit edildiği için Beşktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrılması gündeme gelen Feldkamp İstanbul'a döndü.

Yapılan tedavinin ardından büyük oranda iyileşen ve daha önce teknik direktörlük yapmasını yasaklayan doktorlardan, 'çalışabilir' raporu alan Kalli'nin başkan Süleyman Seba ile yapacağı görüşme de bugüne ertelendi. Dün akşam bazı yöneticilerle bir akşam yemeği yiyen Feldkamp'ın kalmaktan yana olduğu, ancak teknik danışmanlık fikrine sıcak bakmadığı; teknik direktörlük yapması halinde Beşiktaş'ta kalacağı öğrenildi.

Düğüm bugün çözülüyor
Eşiyle birlikte İstanbul'a gelen Feldkamp, havaalanında yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ta çalışmaya devam edeceğim. Ancak hangi pozisyonda kalacağım bugünkü toplantıda belli olur" şeklinde konuştu. Alman çalıştırıcı başkan Seba ile bugün saat 11.00'de biraraya gelecek.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.