kapat

27.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kartal'a pres emri
Haifa'yı sürekli baskı yaparak boğmayı ve turu ilk maçta geçmeyi planlayan antrenör Briegel, futbolcularından çok yüksek tempoyla oynamalarını istedi

Yarın Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında Hapoel Haifa'yı ağırlayacak olan Beşiktaş, rakibini ilk maçta farklı yenip turu rövanşa bırakmamayı hedefliyor.

Futbolcularından yüksek tempoda oynamalarını isteyen antrenör Briegel sahanın her alanında pres yaparak rakibi boğmayı ve hücum ağırlıklı bir futbolla farklı galibiyete ulaşmayı planlıyor.

Briegel ayrıca futbolcularından idmanlarda ve maçlarda sürekli birbirlerine bağırmalarını ve yerlerini göstermelerini istedi. Alman hoca buna uymayan ve sessiz kalan oyuncuları da uyarıyor.

Ali Eren Haifa'ya karşı oynuyor
Siyah-beyazlı takımda önceki günkü idmanda sakatlanan Ali Eren'in Haifa maçına yetişebileceği açıklandı. Bu durumda Briegel'in savunmayı Ali Eren-Rahim-Schaefer üçlüsüyle kurup Ayhan ya da Tayfur'u kesmesi bekleniyor.

Bu arada dünkü yönetim toplantısına katılmayan başkan Süleyman Seba, Fulya ve Ümraniye projeleri için temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır