kapat

13.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeniler hazır değil
Banik Ostrava maçını değerlendiren Terim, "Aramıza yeni katılan arkadaşlar istediğimiz düzeyde değil" dedi. Terim, genel olarak takımdan memnun olduğunu sözlerine ekledi

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün düzenlediği basın toplantısında kampı ve 1-1 sona eren Banik Ostrava maçını değerlendirdi. Genel olarak takımdan çok memnun olduğunu belirten Terim, "Özellikle bazı oyuncuların sezon başı olmasına karşın şimdiden lige hazır görüntü vermelerinden çok memnunum" dedi.

Ostrava karşısında savunmada bazı hatalar yaptıklarını kaydeden Terim şöyle devam etti: "Bunun dışında golü yedikten sonra paniğe kapılmadık. Gol attık. Penaltı yaptırdık. Maç boyu bol bol pozisyon bulduk. Bunlar beni mutlu etti. Takımım, pek çok açıdan sanki lige hiç ara verilmemiş gibi hazır göründü."

Stoper gelirse Ümit ofansif oynayacak
Savunmadaki stoper ihtiyacının üzerinde duran Fatih Terim, "Bu stoper alınırsa Fatih'i sağa çekip Ümit'i de ileriye dönük oynatabileceğiz. Ümit, ofansa yönelik oynadığında neler yapabileceğini Ostrava karşısında gösterdi. Ama onu böyle kullanabilmek için bir stoper almamız gerek" diye konuştu.

Yeni transferlerden hiçbirinin şu an için istediği düzeyde olmadığını vurgulayan G.Saray Teknik Direktörü sözlerini şöyle tamamladı: "Onlar da 15 gün içinde arkadaşlarıyla aynı düzeye ulaşırlar. Eksikleri olması doğal. Çünkü geçen yıl büyük sorunlar yaşadılar. Gün geldi, idman bile yapamadılar. Düzensizdiler. Önümüzdeki haftalarda düzelecekler."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır