kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Müzikler kısık kimlikler tam
İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın talimatıyla eğlence yerlerine yönelik operasyonları sürdürüyor.

Asayiş Şube Müdürü Mehmet Selvi ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Gürkan Şahin'in başında bulunduğu yaklaşık 100 polislik bir ekip, önceki gece de Etiler ve Bebek bölgesinde bir huzur operasyonu düzenledi. Ekipler, bu baskında da önceki baskınlarda olduğu gibi yine özellikle sosyetenin uğrak yerlerinden Pasha Disko ve Havana Bar'a ağırlık verdi.

Saat 01.00 sıralarında ardarda iki gözde eğlence mekanına operasyon düzenleyen polislerin tam otomatik silahları ve kimlik kontrolleri eğlencecilerin tepkisini çekse de, kınamalara kulak tıkayan ekipler ancak görevlerini tam anlamıyla yerine getirdikten sonra tesisleri terketti.

Geçen operasyonlarda uyarılan eğlence mekanlarında müziğin sesinin yasalara uygun olarak 90 desibelin altında tutulduğunu belirleyen ekipler, herhangi bir kimlik sorunu da çıkmayınca operasyonu huzur içinde tamamlayarak tesislerden ayrıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, eğlence yerlerine yönelik denetlemelerin aralıksız süreceğini ve İstanbul Valiliği'nin aldığı kararın her tesiste mutlaka uygulattırılacağını belirttiler.

Taylan KILINÇ, Mehmet SARIŞIN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır