kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi konulardaki sıkıntılarınız hâlâ devam ediyor olabilir. Fakat çevresel faktörler lehinize işliyor. Bugün yakın çevreyle kuracağınız olumlu bağlantılar sonucu işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Kardeşlerden ve dostlardan yardım alabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi toplumda göstermek isteyebileceğiniz bir gün. Kendinizi birçok bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Kişisel girişimleriniz için yeterli cesarete sahip olacaksınız. Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kafanızı dinlemek isteyeceğiniz ve yalnız kalmaktan hoşlanabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Kendi paranızla birlikte başkalarınınkini de yönlendirebilir, bu konuda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi grup çalışmalarında ve arkadaş çevrenizde rahat hissedebileceğiniz bir gün. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak takdir kazanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi yönlendirmekteki başarınız, aşk konusundaki insiyatiflerinizi kullanabileceğinizi açıklıyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünsenizde sağlığınızın bundan negatif etkilenebileceğini göz ardı etmeyin.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün iş yaşantınızda yazılı ve sözlü anlaşmaların gündeme gelmesi mümkün. Çevrenizde biraz sabırsız ve meraklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gelmesine sevinebileceğiniz bugün, uzun seyahat fırsatları gündeme gelebilir
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmızlıklar yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda oldukça heyecanlı ve yeniliklere açıksınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sağlığınızla ilgili konuların gündeme gelebileceği ve sizi bir süre uğraştırabileceği görülüyor. Görmezlikten geldiğiniz sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Düzensiz çalışmak yüzünden sinirsel gerginlik yaşamanız mümkün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledebilecek türden olabilir. Toplum yaşantınızın canlanabileceği görürürken eğelenceli ortamlarda bulunma fırsatı bulabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Sosyal çevrelerde huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün. Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ailenizle biraraya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, birlikte eviniz için alışveriş yapmak hoşunuza girebilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır